PING BUSUK

Isnin, 21 Mei 2012

PANAS... FASHA SANDHA DI TUDUH NGANDUNG ANAK HARAM

Pelakon Fasha Sandha melahirkan rasa kecewa dan sedih apabila berita kegembiraan kehamilannya dipertikaikan beberapa pihak termasuk mendakwa dia telah "projek" di luar negara sebelum ini.

Fasha, 28, yang mengesahkan dia ‘bunting pelamin' baru-baru ini memberitahu, dia dan suami, Rizal Ashram Ramli tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap mereka yang terus menyebarkan fitnah ke atasnya.

“Tak mungkin kami nak membazir duit buat majlis sebesar itu. Habis tetamu yang hadir dan saksi majlis akad nikah itu siapa? Apa? Ingat kami suka-suka nak berlakon begitu?

“Cubalah fikir cara logik. Pernikahan bukan boleh dibuat main-main. Janganlah suka-suka nak buat cerita yang bukan-bukan.

“Mereka faham tak apa itu bunting pelamin? Saya tidak mahu memberi sebarang komen berkaitan dakwaan yang tidak masuk akal itu,” katanya tegas.psstt; tak baik lah korang nie ..tuduh dia mcm tu, wat fasha.. jangan tunggu-tunggu lagi.. ambil tindakan mahkamah dengan seberapa segera, maklum lah, mulut tempayan boleh lah ditutup tapi kalau mulut manusia nie. dah laa bau longkang lepas tu tak boleh tutup pulak.

1 ulasan: