PING BUSUK

Jumaat, 18 Januari 2013

WAN KUZAIN PEMAIN BOLA HEBAT KELAHIRAN MALAYSIA


Mungkin anda pernah mendengar nama si cilik yang berbakat besar dalam bola sepak ini, mempunyai skil individu yang tinggi, larian-larian deras yang menakjub kan dan kawalan bola yang mampu memukau mata yang melihat nya.. ini lah dia anak MALAYSIA.. 
WAN KUZAIN WAN KAMAL - FOOTBALL WONDERKID hari ini usia nya dah menjangkau 14 tahun.
Beliau merupa kan seorang pemain bola sepak memakai jersi no 10 yang di lahir kan di USA, ayah nya kelahiran Malaysia dan ibu nya warga USA. Namun beliau ada lah se orang warga Malaysia, tak mustahil satu hari nanti beliau boleh bermain untuk negara nya Malaysia . Oleh itu FAM mesti bertindak cepat dalam usaha memikat pemain muda ini..
WAN KUZAIN sememangnya layak untuk bermain dengan pasukan negara kerana ayah nya seorang warganegara Malaysia, namun begitu, beliau juga layak untuk bermain dengan negara Amerika kerana beliau di besarkan disana.
Ayah nya juga bukan asing kerana pernah bermain untuk Malaysia di era tahun 80an.
Apa pun kita tunggu perkembangan nya, sama ada FAM akan bertindak atau hanya memeluk tubuh sambil duduk di kerusi empuk di pejabat mereka..
KITA TUNGGU
saksi kan video kehebatan adik WAN ni ..





1 ulasan:

  1. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...

    Pengasas Blackberry hilang jawatan kerana para pelabur. Jawatan Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) yang disandang bersama oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie kini terpaksa akur dengan tekanan dari para pelabur syarikat mereka untuk melepaskan jawatan mereka. Walaupun mereka berdua bersama sama adalah pengasas bersusah payah membangunkan syarikat ini pada awalnya tetapi mereka terpaksa melepaskan jawatan tersebut kepada Thorsten Heins. Keputusan itu sekali gus menamatkan perkongsian kepimpinan selama dua dekad oleh Mike Lazaridis dan Jim Balsillie yang juga pengasas syarikat telekomunikasi itu selepas bergelut untuk bersaing dengan Apple dan Google.
    Baca selanjutnya...



    Ketua Pegawai Eksekutif(CEO) Teknologi Maklumat Terteruk: Terdapat beberapa individu yang disenaraikan oleh readwriteweb.com di antara ketua pegawai eksekutif(CEO) yang paling teruk bagi peneraju industri teknologi maklumat.Baca selanjutnya...



    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini. Baca selanjutnya...



    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage.Baca selanjutnya...

    BalasPadam